Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

BEHANDELINGEN

Bij La Dea kan je terecht voor verschillende behandelingen. Hier sommen we ze graag even voor je op! Heb je nog vragen? Contacteer ons zeker via Instagram of stuur een mailtje, we helpen je graag verder!!!
Je kan ons vinden op instagram via:
www.instagram.com/ladea_beauty/
Een afspraak boeken kan via:
https://la-dea.salonized.com/widget_bookings/new
Nagels
Gelnagels
Gel zorgt voor een versteviging van de nagels. Gel kan aangebracht worden op de natuurlijke nagel ofwel kies je ervoor om ze te laten verlengen.
Gelnagels zijn zeer stevig, breken niet snel af!
Rubberbase
Rubberbase is de verbeterde, stevigere versie van de gekende gellak behandeling.
Rubberbase is een flexibele gel die ook gebruikt wordt om de nagel te verstevigen.
De gel dringt ook door in de nagelplaat zodat de natuurlijke nagel steviger wordt door de verzadiging. Rubberbase kan niet gebruikt worden bij verlengingen.

 

Wimpers
Lash lift + tint + vitamin treatment

Bij een lash lift worden de natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd.
Ideaal voor mensen die een naturel effect willen of wimper extensions niet verdragen. Er wordt op het einde van de behandeling ook een vitamin treatment op je wimpers aangebracht zodat je wimpers gezonder & langer kunnen terug groeien.

Wimper extensions

Bij wimper extensions wordt er een valse wimper op elke natuurlijke wimper geplaatst. Je hebt geen masacara of wimperkruller meer nodig, meteen mooie, lange en volle wimpers en je voelt deze praktisch niet zitten.

Wimper extensions worden om de aantal weken bijgewerkt om een super resultaat te behouden.

De lengte, dikte en stijl worden aangepast naar het gewenste resultaat, hieronder sommen we de verschillende soorten op:

one by one

Bij de one by one techniek wordt er 1 verlenging op elke natuurlijke wimper geplaatst. Een one by one set zorgt voor een vrij naturel effect.

hybride

Bij hybride wordt er afgewisseld. Op de ene wimper komt er 1 verlenging, op de andere komt een 'trosje' van 3 wimpers. Door deze combinatie kom je een nog naturel effect uit maar wel met wat meer volume dan een one by one set.

soft volume

Bij een soft volume set wordt er op elke natuurlijke wimper een 'trosje' van 3 wimpers geplaatst. Dit zorgt voor een mooi, soft volumineus effect.

volume

Als je kiest voor een volume set wordt er een 'trosje' van 6 wimpers op elke natuurlijke wimper geplaatst. Voor de liefhebbers van volle, glamour wimpers.

mega volume

Bij een mega volume set worden er tot 12 wimpers op elke natuurlijke wimper geplaatst, voor een mooi, erg voluminieus resultaat.

Wenkbrauwen
Brow tinting

Bij brow tinting worden de wenkbrauw haren gekleurd. In tegenstelling tot bij henna wordt de huid hier niet mee gekleurd. Het effect is dus enkel zichtbaar op de haren.

Henna brows

Bij de henna brow behandeling worden niet alleen de haren maar ook de huid gekleurd.

De wenkbrauwen worden opgemeten, uitgetekend, gekleurd en ook waxen, epileren en knippen komt aan bod. 

Je wenkbrauwen krijgen een mooie, volle vorm en kleur, bijtekenen is dus niet meer nodig.

Henna kan tot 2 weken op de huid blijven & tot 5 weken op de haartjes.

Henna is een duurzame, natuurlijke kleuring die geen geur of ammoniak bevat.
Deze behandeling is dus zeer veilig en effectief.

Brow lamination + tint + vitamin treatment

De haren van de wenkbrauwen worden gelift voor een voller effect. Er wordt ook een tint aangebracht & een vitamin treatment om een prachtig eind resultaat te bekomen.