Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

WORD WIMPER STYLISTE

Welkom bij de spannende wereld van wimperstyling! Ben je gepassioneerd door schoonheid en droom je ervan om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren? Dan is onze cursus wimperstyliste precies wat je zoekt!

Waarom kiezen voor ons?

Ervaren instructeur: Leer van een professional met jarenlange ervaring in de branche, die je begeleid met deskundige kennis en praktische vaardigheden.


Kies jouw manier van training: Stapsgewijze instructies en veel oefenen helpen je om vertrouwen op te bouwen en de kunst van wimperstyling onder de knie te krijgen. Je kan kiezen voor een zelf studie methode waarbij je alles op je eigen tempo doet, alle stappen worden uitgebreid uitgelegd in de cursus of  voorzie je liever samen een klant van prachtige wimpers onder begeleiding.


Uitgebreid curriculum: Ons ebook omvat alles, van basistechnieken tot geavanceerde stylingmethoden, zodat je klaar bent om de markt te betreden met volledige vaardigheden.
Ondersteuning na de cursus: Onze toewijding stopt niet na de training. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om je te helpen slagen als wimperstyliste. Zoom calls kunnen ingepland worden om verder te helpen of kies je voor 1 op 1 begeleiding? Alles kan aangepast worden naar jouw wensen!

Word lid van onze cursus en laat je creativiteit bloeien terwijl je een lonende carrière begint als gerespecteerde wimperstyliste!